Mollys Köksrenovering

BILLIGARE, TRYGGARE, BÄTTRE


Renovera eller bygga nytt kök? - Då har du kommit rätt!
På SverigeLyckan har vi en kunnig personal som hjälper dig med alla dina köksrenoveringsbehov, från planering till inköp till leverans av den färdiga produkten. Oavsett om det är en större renovering eller en mindre förändring kan vi hjälpa till med ditt köksprojekt. Vi är experter på att tillverka kök i alla storlekar och vårt mål är att förse dig med ditt drömkök.

Varför renovera ditt kök?
Köksrenovering är ett stort projekt. Så varför ska du överväga det?En studie från 2017 visade att det finns flera anledningar till detta. Var fjärde svensk som renoverat sitt kök sa att förändringarna ledde till hälsosammare kost. Dessutom sa 42 % att de skulle laga mer hemma om de uppgraderade sitt kök. Men det är inte bara näringsupptaget som förbättras. Köksrenoveringar har gett mer än hälften av de tillfrågade mer tid att spendera med sin familj i hjärtat av sitt hem. Dessutom har sociala evenemang ökat. 43 % sa att de skulle bli bjudna mer om de kunde visa upp fräsch, ny mat.

Anlita en köksrenoverare idag!
Att renovera ett komplett kök är ett stort uppdrag. Detta kräver ofta omdragning av kraftledningar och putsning av väggar, för att inte tala om rivningsarbeten. I vissa fall kan köksstommen behöva bytas ut. Dessutom kan du behöva en rörmokare för att korrekt installera dina vattenledningar. När gipsskivor, rör och el är monterade behöver du installera själva köket. Du behöver installera köksdörren och måla eller tapetsera väggarna. Många väljer att omge sina ugnar med kakel. Även om det är vackert och praktiskt bör arbetet för bästa resultat utföras av en utbildad kakelhantverkare. En köksrenovering är med andra ord ett stort projekt som du absolut bör överväga att anlita en SverigeLyckan-hantverkare för att utföra.

Lite bilder på våra arbeten

”Vårt främsta mål är nöjda kunder!”